Drottningholm

När jag vaknade i morse (idag, jag går inte upp på morgonen längre) såg jag att Jocke inte låg i sängen och jag hörde honom inte så jag tänkte att han var ute med hunden. Då såg jag Oliwia och ba jaha, och så ropade jag på honom men fick inget svar. Har han åkt iväg tänkte jag och skickade iväg ett sms och jadå det hade han, utan att säga något eller ens skriva en lapp! Trodde jag, det visade sig att han hade visst sagt till mig att han skulle åka och jag hade sagt “ta det försiktigt, jag älskar dig”, men det var ingenting jag mindes hehe.
När Jocke kommit hem och jag och Lucy gjort oss i ordning så åkte vi iväg till Drottningholm, det var en väldigt bra idé av Jocke, det var flera år sedan jag var där! Vi kunde tyvärr inte gå till hundöarna då Oliwia löper fortfarande, vi får åka dit när hon har slutat sedan, hon skulle tycka det var jättekul att springa omkring där.

DSC00706

DCIM100GOPRO

DSC00716

Åh Oliwia är så söt! Det var iaf kul att gå omkring tillsammans, Jocke har inte varit så taggad på att gå ut och gå med mig men det är väl lite roligare att gå omkring på Drottningholm än bara i området här. Dock ska vi gå runt vattnet här någon dag har vi sagt.
Vi var hungriga redan när vi åkte så ganska snabbt satte vi oss på en servering, de hade supergoda våfflor! Det är ju alltid löjligt överpris på våfflor men den här var iaf något extra, den var tjock och jag har aldrig ätit tjocka våfflor förut, det var så mycket godare än vanliga.
DSC00712
Deras vanliga bryggkaffe var också över förväntan, inte det billigaste billigaste som smakar skit. Jag tyckte den där våfflan var så god så jag ska kolla upp hur man gör tjocka våfflor, mums!

Vi var inte inne i slottet den här gången men Jocke har tydligen aldrig varit det så det tycker jag att vi ska göra nästa gång, jag har inte varit där inne sedan jag var liten men av vad jag minns så var det ganska kul att se.
DSC00719 DSC00721

This entry was posted in Vardag.

2 comments

  1. Marie-Helene Lodmark says:

    Du har alltid gillat drottningholmsslott och när du var yngre ville du alltid gå in och några gånger fick du gå själv då vi tyckte att vi redan sett såå många gånger? vi firade alltid morsdag med medtaget fika i trädgården och ni lekte i labyrinten av häckar eller stod på händer/kullerbyttor i gräset. Kan tro att det är ett barndomsminne för dig;)

Comments are closed.