Fina fina

DSC_0108

Det var längesedan nu Oliwia fick ett blogginlägg men hon är inte bortglömd! Ibland känns det som att hon blir åsidosatt men jag ger henne uppmärksamhet varje dag. Antingen går vi ut på en långpromenad eller så chillar vi i rastgården, men ibland krockar det, som när hon kommer och vill leka när jag sitter och matar Lucy. Hon ser så förväntansfull ut och är så underbart söt och försöker lägga upp repet i mitt knä och då gör det lite ont när jag måste säga nej för jag har uppenbarligen inga händer fria att leka med henne med. Hon verkar iaf inte vara avundsjuk, hon är genomsnäll den hunden, en riktig ängel.

DSC_0116

Idag har vi varit i rastgården, det var skönt väder idag tycker jag, lagom temperatur för en jacka och lite varmare i solen.

DSC_0098
DSC_0095

Nu borde hon sluta löpa snart och då tänkte jag kolla upp en av de andra rastgårdarna häromkring, det känns lite segt om man ska komma dit och så är det en annan hund där och så kan inte Oliwia komma in för att hon löper. Hon blir iaf enormt gosig under löptiden, det är jättemysigt, hon blir en riktig knähund, en pälsboll fylld med kärlek. Det är häftigt hur en hund kan bli en sådan integrerad familjemedlem och lämna nivån “husdjur” helt och hållet, Oliwia är inget husdjur, hon är en del av vår familj, lika viktig som någon annan, vi älskar vår pälsprinsessa.

DSC_0102 2
Sedan är hon ju galet vacker också, jag kan inte för mitt liv föreställa mig att ha en annan hund.

DSC_0087
♥ Oliwia och Lucy ♥

 

This entry was posted in Oliwia.