Morsdag

Så idag är första gången jag är mamma på morsdag. Jag skulle vilja att det kändes mer speciellt, att det är en dag då jag och alla andra mammor där ute i värden får känna oss lite extra speciella, men nope. Det är en helt vanlig söndag, med en ursäkt att baka chokladbollar, dricka ett glas vin och ta tag i den där städningen som aldrig blir av, för om det ska vara en speciell dag måste det vara rent.

image

image

Jag plockade tom med mig en bukett blommor från promenaden med Oliwia, vi hade tur att regnet slutade precis när vi gick ut.

image

Jag satte på Lucy en fin klänning som hon såklart spydde ner, och tog en klänning jag själv, även om det nu inte är så speciellt, är mer ovanligt att jag har jeans…
Så jag sitter här i vår rena lägenhet med chokladbollar, vin och en plockad bukett blommor och det känns inte mer speciellt än att jag är nöjd över att jag tog tag i städningen och att det ska bli gott med chokladbollar till kaffet. Men det är helt klart en godkänd söndag.

image

This entry was posted in Vardag.

2 comments

 1. Marie-Helene Lodmark says:

  Vilken mysig dag ändå;)
  Minns faktiskt min första morsdag och det kändes bara konstigt tyckte jag. Var fanns den där speciella känslan …
  Men den kom den dan man fick en egenhändigt ritad teckning, blommor plockade utan skaft och chokladbollar bakade på så mycket smör att man inte såg kakaon. ??

  • Hannah says:

   Tror inte jag vill äta såna chokladbollar 😛 får se när lucy börjar på förskola och jag får en teckning med tre streck i olika färger 😉

Comments are closed.