Kullträff

Så lördagen spenderade vi med att åka ner till Linköping och träffa kullsyskonen. Tyvärr missade vi Kiwi den här gången men de andra tre, Ossian, Naya och Lupsu fick vi träffa och det är så kul, de är verkligen lika varandra.

vlcsnap-2015-06-27-21h26m39s617
Ossian, Naya, Oliwia

 

DCIM100GOPRO

Oliwia och Lupsu

Det är Oliwia och Lupsu som är trefärgade, de andra tre är brun-vita, alla är vita på bröstet och tikarna har smal vit bläs och hanarna bred mörk, man ser att de är syskon allihop.

DCIM100GOPRO

DSC01511

Ossian och Lupsu, hanarna, är nallebjörnar, så gosiga. Oliwia är minst, men det skiljer inte jättemycket mellan tikarna iaf, och alla är så himla fina, en sådan underbar kull!

DSC01509
Naya

DSC01508
Ossian


DSC01494
Naya, Oliwia

DSC01498

Alla är glada och fluffiga, jag fick ingen bild på när alla gick men det såg så kul och härligt ut när alla gick med svansen i en båge och samma ljusa underhull. Det gick jättebra med Lucy också, hon tittade runt när hon var vaken och annars sov hon, det var inget dåligt humör eller så, skönt.

DSC01491
Lupsu

DSC01490
Ossian

 

Nästa sväng hoppas jag att vi kan åka förbi gården med uppfödningen, det skulle vara kul att träffa mamma Clara, och deras gammelfarmor och Oliwia ser typ likadana ut så det vore kul att se henne på riktigt också.

This entry was posted in Oliwia.