En måndag

I dag gick vi upp vid halv ett Lucy och jag. Vi har varit på promenad med Oliwia och jag har kokat nappflaskorna och Lucy verkar börja bli trött igen men vill inte sova. Hon har börjat med något superljust skrikljud som verkligen skär i öronen, men det är kul att hon kan producera ett sådant ljud haha.

Hon kan även dra sig till sidan nu från rygg med hjälp av leksakerna i babygymmet så snart kan hon nog vända sig.

image

Vi såg Annabelle i går, den får en stor facepalm av mig. Det var som att dom haft en lista med alla kliché jump scares som fanns och bara försökt klämma in så många som möjligt. Det fanns ingen stämning utan det var bara hoppa till scen efter hoppa till scen från början. På slutet satt jag och Jocke och ba oh please.
Sedan förstår jag inte hur religion fungerar i skräckfilmer. Det är någon demon eller liknande som är super powerful, och någon präst som typ inte kan göra något alls, ba men om djävulen och demoner finns måste ju gud och änglar finnas, vart är dom? Varför kan ingen kalla på the holy power of god mot demoner, spirits, poltergeists och allt vad det är? Nä i skräckfilmer är det bäst att vara på den onda sidan. Sedan såklart, det skulle inte bli någon film om det fanns någon form av logik. The Conjuring var dock väldigt bra. Annabelle, lol.

This entry was posted in Vardag.