Ankomst Åre

Så var vi framme. Bilen var fullpackad och 4,5 timme senare var vi framme. I dag har det regnat men det ska vara mulet med lite sol fredag och lördag, perfekt. Det är lite nervöst, mest för liften, bergen är så höga och jag är höjdrädd, men det kommer bli superkul! Nu kanske Jocke inte behöver vänta på mig heller med sin halta fot hehe.

image

image

Lägenheten är jättefin och utsikten fantastisk, jag har redan blivit kär i Åre by. Någon vinter får vi åka hit och åka skidor så jag får se hur det ser ut med snö. Jag har alltid tyckt skidor är läskigt, första gången jag åkte med skolan stod jag uppe i backen och vågade inte åka ner. Men jag vill prova det igen nu så vi kanske drar till Järvsö i vinter.

Lucy är förtjust i skärmar; telefon, dator, tv… Väldigt fascinerande. Jag har dock läst att tv inte är bra för barn under två år så vi försöker hålla henne borta från allt men det är lite svårt ibland.

image

Jag undrar hur mycket skada det gör då alla ungar nog sett sina föräldrar blippat på sina telefoner eller suttit med i tv-soffan, men det skulle inte förvåna mig om det hade något med att fler barn får koncentrationssvårigheter och adhd. Det är nog hursomhelst bra att undvika det med småbarn.

image

Oliwia var lite ledsen över att lämna Sigge tror jag men nu får hon iaf leka med Gucci och Chanel.
I kväll gäller det att komma i säng i tid för i morgon ska vi ut i backen tidigt.

This entry was posted in Vardag.