Power morgon

Vi gick ut på en power walk hela familjen på morgonen, Oliwia fick springa lös bredvid, var hur lycklig som helst. Nu har Lucy sovit en timme så det är väl dags för henne att äta lunch. Hon ska få smaka lite mer burkmat i dag, men jag hoppas hon inte blivit hård i magen, det var ett par dagar sedan hon bajsade. Hon har ju dock inte gjort det så ofta och hon verkar inte ha ont i magen så det är nog ingen fara, jag köpte lite plommonpuré iaf för säkerhetsskull.

Jag tittade igenom gamla blogginlägg och det är så weird att läsa om när jag var gravid, jag minns det typ inte. Inte hur det kändes, det är tråkigt. Det känns ju helt ofattbart iaf att det är den här underbara bebisen som låg i min mage och sparkade och nu är hon här i mitt knä och är nyfiken på allt. Det är så fantastiskt när hon pratar, hennes söta små bebisljud. Hon är ju så galet mysig när hon är trött också, jag tror Jockes hjärta smälte lite när han bar på henne och hon la huvudet på hans axel. Det finns ingen beskrivning för den känslan.

 

Nästa lördag ska jag och Kajsa tatuera oss! Vi ska göra som ett skrivstils S på handleden, för “systrar”/”sisters”, så där lagom cheesy. Lina får vänta tills hon blir 18 och Ronja får ta och göra en i Australien! Jag ska även passa på att fråga vad det kostar att skriva Lucy med hennes födelsedatum på ankeln, de kanske kan göra det samtidigt om jag har tur, och inte svimmar. Sedan ska jag göra två tassavtryck på den andra ankeln för Oliwia. Då är det bara Jocke som jag ska komma på någon symbol för så är hela familjen med.

This entry was posted in Vardag.

One comment

Comments are closed.