Söndag

image

Jag skulle till mamma och pappa och fika i dag, trodde jag. När jag väntade på tunnelbanan smsade jag mamma som ringde upp och inte fattade vad jag pratade om, de var i bilen på väg till oss. Vi tänkte att vi skulle hem till varandra haha! Tur att jag var kvar på perrongen, det var bara att knalla hemåt, stackars Jocke fick inte sin söndag för sig själv.

image

image

Efter lite mormor – och morfarmys fick Lucy visa sina sitt skills, det dröjer nog inte länge nu tills hon kan sitta utan att tippa efter några sekunder.

image

Hon fick en leksaksbil också av trä på hjul som hon tyckte om, hon började leka med den direkt på filten. Hon rullade även över från mage till rygg utan svårigheter efter att mamma och pappa åkt hem, bara för att jag sa att hon inte gör det. Det är jättekul iaf, jag hoppas hon kommer ihåg hur hon gör nu, det underlättar ju rejält att inte behöva vända på henne för att hon rullat över på mage och blir sur varje minut.

image

Vi gick en promenad runt vattnet också med hundarna efter att vi varit lite i skogsdungen, Oliwia blir så glad när hon får springa av sig på skogsmark.

Nu håller jag på att somna, klockan är halv ett wtf, vad hände med den? Dags att släcka ner då.

This entry was posted in Lucy.