:)

Jag tänkte gå upp vid åtta i morse, men på något sätt var klockan halv tio när jag vaknade och att Jocke gått upp och åkt hemifrån hade jag helt missat.

Oliwia var taggad på att gå ut ända tills vi kom ut. Det spöregnade och Oliwia är ju inte känd för att tycka om att vara blöt, att sätta sig och kissa i blött gräs gjorde hon inte riktigt frivilligt, hon hade nog helst hållt sig. Vilket hon har gjort resten av dagen, hon vägrade kissa när jag var ute på eftermiddagen, ska prova igen nu, knäpphund.

DSC_0021 (1)

 

Idag har jag och Lucy varit med hennes farmor i Solna centrum där Lucy fått lite nya kläder, eller ganska mycket kläder faktiskt. Välbehövligt med tanke på hur hon vuxit senaste tiden, så hon fick en uppdaterad garderob med galet söta plagg. Sedan fikade vi på Espressohouse och nu är min energi helt tömd, jag skulle kunna somna på fläcken, men det går ju inte, måste äta middag först.
DSC02077

Nu sitter Lucy i sin nya nallepyjamas och myser med pappa, och jag måste gå och ta ut linserna, de börjar irritera i ögonen.

Här är kläderna hon fick idag iaf.

DSC02090 DSC02091 DSC02092

Plus ett till par (katt)strumpor, klänningen på bilden ovan och en tjocktröja.
DSC02085

Tack för alla fina kläder 🙂

 

Hon har även fått smaka två (!) nya grejer idag! Burkmat(efterrätt/mellanmål) med banan/persika, det var mums!
DSC_0571

Vill gärna hålla i tallriken också haha. Sedan fick hon äta barngröt från Nestlé som vi fick prov på av havre med päron och banansmak, hon var helt tokig i den! Ville bara ha mer, och stora tuggor kunde hon ta också, den var verkligen superpopulär!

 

Dags att se vart lilla fröken har rullat iväg någonstans, tur jag dammsög och torkade golven nyss, slipper hon rulla i grus och hundhår. Att hålla golven rena med en vagn och tassar som varit ute i ur och skur är inte det lättaste.

 

This entry was posted in Lucy.

2 comments

Comments are closed.