☔☁

Det är mysigt med regn en eller två dagar men jag blir så trött när det är mulet, märker verkligen skillnad. Jag behöver byta ut mina trasiga gummistövlar och köpa regnkläder också så jag kan gå ut och gå ändå.

Jag tror det var i natt som jag fick någon nostalgitripp till när vi var på mataffären och skulle handla hem barnsaker för första gången. Den där pirriga roliga men lite konstiga känslan av att köpa blöjor för första gången, och nummer ett var så små! Och när man kunde börja köpa bebiskläder, jag kände mig lite mallig som äntligen kunde titta på kläder där jag med! Det är fortfarande kul att köpa babygrejer men det där pirret är borta och det känns lite ledsamt att jag aldrig kommer att uppleva det för första gången igen. Men så är det ju med allt, det här sista halvåret känner jag kommer vara den bästa bebistiden, glad ska man vara att man bor i Sverige med vår föräldraledighet. Vi må ha våra brister men det är ett bra land att ha barn i.

Lucy sov faktiskt hela natten i natt, jag blev lite förvirrad när hon vaknade vid halv sex och det fanns två flaskor i kylen, ba matade jag inte i natt? Lite lagom lost haha. Hon fick pannkaka idag men det är lite svårt utan tänder tror jag.

image

This entry was posted in Vardag.

One comment

Comments are closed.