Couple night ?

Ikväll fick mormor och morfar natta Lucy, jag och Jocke gick först ut och åt och sedan på bio.
Vi åt koreansk bbq buffé på Asahi, det var såå gott! Vi fick in olika typer av kött att steka själva på en grill i bordet, skitcoolt.

image

Vi lyckades hamna bredvid en thai familj som hade en bebis lite äldre än Lucy, hon var så söt! Då saknade jag vår bebbe, när hon kan sitta stadigare får vi gå dit med henne så kan hon sitta i en stol bredvid.
Såklart blev det friterad banan med glass till efterätt, man kan ju inte hoppa över ett sådant tillfälle :3

image

Efteråt såg vi Black Mass, den var precis så bra som jag förväntade mig och Johnny Depp var så bra i sin karaktär så det var galet. Som vi konstaterade, det är ju ändå ganska lyckat att vara så framgångsrik som gangster att man får en film efter sig där Johnny Depp spelar en, även om man är psycho…

Nu är vi hemma och jag ska gå in och pussa på min bebis och fina hund, men det var skönt med en parkväll, definitivt ?

This entry was posted in Vardag.

2 comments

Comments are closed.