?

Klockan är fem och jag funderar nästan på att gå upp. Jag har inte alls sovit tillräckligt men jag är inte sömnig och jag och Lucy har varit vakna en timme nu. Jag la oss i bäddsoffan då extrasängen i hennes rum är liten och har tappat en planka som gick sönder så den är inte så skön, och i vår säng väcker hon bara Jocke.
Oliwia kom upp en sväng men hoppade ner igen.

image

image

Det är alldeles mulet ute, undrar hur dagen kommer bli. Jag ska in till stan och äta lunch med Jocke idag, är vrålhungrig men känner att det är för tidigt för att gå upp och äta.
Touchen på telefonen börjar fucka, men det börjar bli dags att byta ut den här, den är snart tre generationer efter, tror Z4 kommer snart. Låter som att Lucy håller på somna nu, ska försöka sova ett par timmar till jag med.

Här kommer två söta bilder på Lucy från gårdagen, bara för att jag tycker om att lägga upp bilder på henne.

image

image

This entry was posted in Vardag.