Lunch date

Jag höll just på att somna med telefonen i handen. Lucy har somnat och jag har satt på kaffe som är klart nu. Jag somnade om imorse, halv sju. Sedan gick jag upp kvart över sju, åkte in till stan halv elva och käkade med Jocke och sedan blev det en shoppingtur. Så jag är ganska rätt så jävla trött. Ska försöka hålla mig vaken.

image

Vi åt på samma ställe som i helgen, fast lunchbuffé, det var så länge sedan jag var på sushibuffé! Jag älskar att det även finns någon form av efterätt, ofta någon paj, mmm… Så det fick bli lördag idag eller något, men det är ju lillördag.

image

Lucy fick sitta med vid bordet, hon var jätteduktig, var tyst och observant och pillade lite med sina leksaker.
Efter maten råkade jag köpa lite till mig och Lucy inne på Kappahl.

image

image

Jag somnade en sväng så jag fortsätter skriva där jag slutade då.
Jag minns att vi hade max böckerna när jag var liten och att jag tyckte om dem så idag fick Lucy sin egna “max napp”.

image

De är så söta de böckerna.

Det var en mysig eftermiddag, kul att komma in till stan och möta älskling. Nu har jag dock huvudvärk, en gnällig halvsovande bebis och det där kaffet är nog väldigt kallt. Snart läggdags för oss tror jag.

This entry was posted in Vardag.

One comment

Comments are closed.