Habits

image

Det går fort att komma in i nya vanor. Vi åt donken häromdagen och det var första gången jag kände att det innehöll ju fan ingen näring. Jag var trött dagen efter och hade även ont i kroppen, vilket försvann när jag tränade på kvällen. Det märks att man kommit igång lite, det är kul. Jag håller på bli fullkomligt tokig dock på det här förbannade jävla bygget utanför, sista gången jag flyttar till nybygge, om jag inte är allra sist. Inte hjälper det heller att det blir sjukt jävla varmt här inne när solen lyser. Vi ska iaf köpa gardiner på Ikea i helgen bland annat. Jag börjar tröttna på att vara hemma hela dagarna också, hade varit lite skönt att börja jobba 1-2 dagar i veckan efter jul, men i april är dagarna slut så då måste jag göra det hursom, fast heltid vill jag absolut inte börja jobba än. Jag hoppas jag hittar något bra som är över sommaren, och att jag kan börja plugga nästa höst.

Hah, Jocke blev så förvånad igår att Lucy satt rakt uppochner, det kändes i pappahjärtat, tjejen börjar bli stor.

image

Det händer så plötslig, helt plötsligt bara satt hon. Vi hade lite sång- och lässtund här för en halvtimme sedan och nu sover hon.

Jag gjorde panerad torskfilé igår (enda fisken jag äter är panerad fisk) och kokade en bit istället till Lucy och mosade ihop med potatis och smör, det tyckte hon inte om. Men hon verkar inte gilla någon mat alls än, bara mjölk gröt och välling, och gröt, och mer gröt. Hon älskar gröt. Det gjorde tydligen jag med när jag var liten. När hon vaknar ska jag gå till ica och se om de har proteinpudding med chokladsmak, hittade en på hemköp men de tog slut och de får tydligen bara in dem ibland. Typiskt, smakade som chokladpudding fast med mindre socker och mer protein, så jag hoppas jag hittar den igen.

This entry was posted in Vardag.