Lördag ?

Så ett halvår senare har vi äntligen skaffat gardiner! Vi har ju dock så gigantiska fönster så i vardagsrummet behövdes tre så vi får köpa en till till köket. Det blev bra iaf, skönt att kunna dra för, både för sol och insyn.
Lucys farmor var här under tiden så vi inte behövde gå runt med barnvagnen på Ikea, skönt det, var ganska mycket folk där. Hon var lite jobbig att lägga sedan dock, samma när mina föräldrar haft henne, är väl sur för att vi lämnade henne även om hon haft det bra, så då får man ligga och krama henne tills hon somnar, väldigt mysigt dock.

Besiktigade bilen gjorde vi också, inte en anmärkning! Skönt.

image

Jocke testar gamea på projektorn, ganska fett.

Vi såg alien igår, jag hade ju inte sett den, gillar inte gamla filmer, men den var faktiskt bra även om vissa saker såklart var väldigt fula med dagens mått.

This entry was posted in Vardag.