Bröllopsdag ??

Vi hade tänkt gå ut men vi valde att stanna hemma istället. När man har barnvakt och egentligen kan gå ut och äta vilken dag som helst så kändes det mer speciellt att ha en mysig parmiddag i vårat kök. Vi har nyligen börjat uppskatta det här med husmanskost med guldkant så Jocke ställde sig och gjorde plommonspäckad fläskkarré. Det smakade som det låter, spännande, en gnutta exotiskt men samtidigt ganska jordnära.

image

image

Jag stog för den mindre eleganta om än barnsligt goda efterrätten, banana split.

image

Så här är det, man blir aldrig för gammal för denna explosion av njutning för smaklökarna till efterrätt, även om den kan tyckas vara något man serverar på ett barnkalas. Vi drack iaf kaffe till och inte saft.

image

Ett år tillsammans tänkte jag säga men det är det ju knappast, snart åtta, men ett år som gifta är det, så happy anniversary till oss och det har varit det bästa året i mitt liv ?

This entry was posted in Vardag.