???

Prutt och bajs har den här dagen varit. Jag har varit seg och haft ont i huvudet fast jag slapp gå upp någonting i natt för Lucy sov i vår säng då hon var extra mammig efter att ha sovit borta. Hon har även varit trött och gnällig, vet inte vad det varit med oss idag. Oliwia har varit jättekelig så hon har varit rätt slö hon med, eller så märker hon att jag är på dåligt humör. Jag är iaf jätteglad över mina nya skor, snygga och sköna! Och förhoppningsvis varma. Stort plus för att det är dragkedja och inte bara snörning också. Men shit vad kallt det var idag, fick ha leggings under jeansen och Lucy har ingen vinteroverall så det fick bli flera lager kläder och tjockfilt, hon var varm iaf men vi ska köpa en overall, går lite fortare att klä på än tröja på tröja på tröja.
Jag ska lägga mig i tid idag igen så vi kommer iväg till öppna förskolan imorgon, vilken iofs är på eftermiddagen men still, det var också ett plus med den här dagen, jag kom upp vid halv åtta. Jag hoppas jag slutar känna mig som Ior efter middagen, vi ska äta köttgryta, passar bra i det här kyliga mörkret. Annars gillar jag att det är kallare, det är mysigt, bara det inte är slask eller regn.

This entry was posted in Vardag.