???

Äntligen kom vi iväg till öppna förskolan! Vi var först dessutom haha. Gipsavtryck gjorde vi av fot och hand, gick galant och jag ska hämta dem imorgon eller nästa vecka beroende på om vi kommer iväg imorgon.

image

Många fina leksaker finns det på öppna förskolan och Lucy hoggade alla. Efter sångsamlingen var det käk och sedan hann vi leka en liten stund till innan de stängde.

image

Det var en fem veckors bebis där en liten stund, shit vad liten den var! Man minns ju inte… De är mycket roligare som lite äldre dock, och Lucy har lärt sig två saker idag. Äta banan själv, och hoppa fram lite på rumpan. Det går ju vääldigt långsamt men hon kom faktiskt framåt 😛 jag som längtade efter en krypande bebis fick en rumphoppare hehe.

image

Jag ska se om hon kan sova en stund nu innan det blir för sent, och jag har hållt mig vaken hela dagen, skönt med en bra dag, jag behövde det ?

This entry was posted in Lucy.