Soffdag

Idag låg vi i bäddsoffan och kollade på typ 25 avsnitt av Naruto. Den serien är så töntigt bra, blir förvånad efter varje uppehåll <3
Lucy myste också med oss, satt och lekte lite på golvet en stund, tittade med oss, lekte, tittade, somnade i min famn, hihi riktig chill dag. Oliwia fick ju gå ut såklart men vi var inte ute så länge idag, i morgon ska hon iaf få leka med vovve kompisar. Jag hoppas snön ligger kvar ett tag nu, det är mycket roligare att vara ute både för oss och Oliwia.

Två veckor kvar tills jag börjar vara ledig för vikariejobb på måndagar. Det känns jättekonstigt, lite overkligt och lite stressande. Jag har varit hemma ett år och ena dagen känner jag neeej jag vill vara hemma ett år till! och nästa dag känner jag fan vad skönt att få komma iväg lite! Så en dag i veckan kan nog vara en bra start. Sedan har jag sökt in till lite kurser på distans i vår, dels för kul, dels för att kunna dryga ut föräldradagarna med CSN så att de räcker över sommaren. Vi har ställt om Lucy i förskolekön, vet inte om jag skrev det tidigare, men man behåller iaf samma köplats om det är till kommunala och om man söker till samma privata som innan, så nu har vi önskan om att få börja i augusti istället för april vilket känns jättebra för jag vill inte att hon ska börja på förskola när hon är precis ett, hon kan säkert inte ens gå då än. Hon har iaf nästan lärt sig krypa, hon har ett ben böjt framför sig och typ drar sig framåt, men hon har inte fattat att hon måste “stå” på det benet också, och hjälper man henne så blir hon bara sur eller sätter sig ner, men tar sig runt gör hon iaf, på ett eller annat sätt.

Jag vet inte riktigt hur det hände men klockan är kvart i tre. Jag börjar bli lagom trött för att sova, Jocke håller på fixa med saker i förrådet och det kommer säkert vara så typiskt att Lucy vaknar snart och ska äta. I morse vaknade hon vid halv fyra och vid sex gav jag upp med att försöka få henne att somna om i sin säng och la mig i bäddsoffan med henne, då var jag inte glad kan jag säga. Då tänkte jag att hon skulle få flytta till mormor och morfar ett tag. Sedan på dagen när hon var jättesöt och glad så var bitterheten bortblåst och hennes leende smälte mammas hjärta som vanligt. Märkligt det där hur man kan vara så arg och sedan bara poff!

Julsakerna åker nog ner snart igen på tal om ingenting, men det är så mysigt med ljus i fönstren, vi måste komma till skott med att köpa någon jävla ljusstake snart. Det är skönt på natten också tycker jag så det inte är becksvart så jag måste tända taklampan och bli bländad när jag ska göra välling till Lucy.

Fan, nu räcker det, jag somnar på stolen snart, sweet dreams

This entry was posted in Vardag.