Finbesök ? ?

Vi fick besök av Linnea och Jocke med deras vovvar Kira och Vera idag.

image

De är så himla fina och gulliga båda två, det går ju inte att inte bli sugen :3
Det kändes så härligt när Oliwia mötte dem i hallen och alla tre rusade in, att ha lite lek och stoj här hemma med en till hund vore jättekul. Det gäller ju dock att ha tid för en valp om man ska ha det, och så är det en till man ska hitta omsorg för under dagarna när vi båda jobbar sedan. Hur det blir i höst när jag förhoppningsvis pluggar med schemat har jag ingen aning om, men vi behöver nog hitta någon som kan ta en promenad med Oliwia på dagen ett par dagar i veckan iaf.

image

Medan det var bus fick Lucy sitta med oss vid bordet så hon inte råkade hamna mellan några tassar, men sedan fick hon hoppa ner på golvet när det lugnat sig lite.

image

Så småningom hamnade alla hundar i soffan och där har jag själv hamnat nu. Jocke är och handlar middag och Lucy ser på teletubbies. Om ett tag kommer David och vi ska se någon film. Imorgon är det nyårsafton, vi kommer bara chilla hemma men skumpa har vi så vi kan skåla på tolvslaget.

image

This entry was posted in Oliwia.