Nyårsafton

download_20151231_192844

Så var det slutet på ännu ett år och imorgon är det dags att börja lära sig säga 2016. Förra året var min syster Ronja på besök från Australien och i år är jag och Jocke föräldrar, tiden går bara framåt.

image

Hemmagjord pulled pork, satan vad gott det var! Eller för att använda ett annat religiöst uttryck, vid Tors hammare vad gott det var! Det lät roligare.
Vid maten tänkte vi på när man vid den tiden tidigare nyår börjat tömma glasen redo för att gå ut, vilket oftast innebar att leta efter tillgänglig fest och vid tolvslaget var det bara att acceptera sin plats vart den nu var, ofta inte på ett pangparty. Det är ganska bekvämt att ha ölen och skumpan hemma och titta på fyrverkerier från balkongen. Lucy sitter i sin säng och leker, får se när hon somnar, Jocke tar en tupplur och jag väntar på att efterrätten ska tina.

imageimage

wpid-wp-1451588123004.jpg

Jocke köpte en body med kjol idag till Lucy så att hon kunde vara lite fin på nyår, men nu har den åkt av och pyjamasen är på.

image

 

Fyra timmar kvar av året, lugnt och stilla väntar vi in nästa

wpid-wp-1451588333702.jpg

Gott nytt år ?
????

This entry was posted in Vardag.