Fantastic Friday

Idag var en toppendag. Lucy sov hela natten så när jag och Jocke gick upp vid hlav åtta sov hon fortfarande. Hon vaknade en halvtimme senare och vi åt frukost tillsammans innan Jocke gick till jobbet. Det var jättemysigt 🙂 Jag undrar om hon kommer vilja gå upp vid sex imorgon bara för det, men det är iaf värt det isf.

image

Både hon och jag har varit på bra humör idag, och moster Lina kom förbi också så jag kunde gå ut med Oliwia medan hon fick lite egentid med systerdottern.

image

Utvilad känner jag mig väl egentligen aldrig men jag har varit piggare idag än annars, mycket har jag fått gjort hemma också. Det var även jag som stog för middag, väldigt nöjd blev jag, det var supergott ? Sedan är kyckling i ugn väldigt lätt.

image

Imorgon ska vi ha familjedag och om det blir fint väder så ska vi åka iväg och vara ute. Nu blir det lite chill innan läggdags.

This entry was posted in Vardag.