Härliga dagar

Vårkänslor ?

I går var jag och lunchade med en barndomskompis i sjöstan, där skulle jag gärna bo.

image

Vi åt på café gården , skitmysigt och barnvänligt. Det stog “barnvagnar är välkomna här” på dörren och de hade en låda med leksaker.

image

Lucy var jätteglad men blev trött mot slutet och tvärsomnade i vagnen.
Det var iaf ett mysigt café, bra lunchställe. De hade ganska mycket, burgare, sallad, pasta och varma mackor. Jag tog en macka med två sorters ostar, salami och parmaskinka, den var supergod men jag är även nyfiken på deras fyllda pasta.

image

Eftersom jag var så nära mina föräldrar gick jag förbi och sa hej till mamma och Kajsa som var hemma innan jag åkte till stan för att möta Jocke.

Det är så skönt att bara vara när det är så här soligt, jag hoppas att vintern är på väg bort och att våren kommer hit nu.
Då Oliwia fick vara ensam rätt länge i går så tog vi en promenad till den stora rastgården och var där ett tag nu under förmiddagen. Tyvärr kom ingen annan hund in men hon fick iaf springa och leka med mig.

image

När Lucy vaknade gick vi hemåt igen och nu sitter vi på golvet i solen allihopa men min mage säger att det nog är dags för lunch nu.

This entry was posted in Vardag.