Grådag

Det var inga vårkänslor idag inte, mulet och grått är det ute, buu ?. Lucy fick för sig att vakna vid tre i natt fast hon ätit två timmar tidigare så hon fick sova resten av natten i vår säng. Sedan började hon böka runt på morgonen och låg tvärs över halva sängen på mage med benen under sig och det var tydligen jättebra. Tyckte hon. Jag och Jocke tyckte det var en ganska dålig idé och efter mer bök gick vi upp tillslut. En napp ligger dock bakom sängen på golvet, det är ett mellanrum mellan ramen och väggen och det är ju superkul att slänga ner saker där, speciellt eftersom mamma inte når att ta upp dem.
Sedan har hon iaf lekt jättebra på golvet, hon älskar sin traktor med djur hon fick av mormor och morfars kompis, speciellt hästen som följer med överallt.

image

image

Hon leker knappt med något annat nu, jag ska försöka hitta något liknande tills när hon fyller år nu i mars.

???????????

Blommorna jag fick av mamma och Sonja har slagit ut jättefint, de var inte likadana som det såg ut som först, men vackra båda två. Rosor är min favorit men tulpaner är väldigt fina, finns så mycket variation.

image

Ronja och pappa håller ju på med lite musik från varsin ände på jorden sådär och här är två låtar som blivit klara ? Jag vet inte hur man länkar direkt till Spotify så fick bli en omväg

låt 1

låt 2

This entry was posted in Vardag.