Lördag ?

Vi körde lite backträning i dag i hellasgården. Oliwia var lycklig och kutade upp och ner medan jag och Jocke försökte att inte halka på isen, men det var rätt kul. Man börjar längta efter våren nu, den här snön och isen får gärna försvinna helt nu.

image

image

image

Vi var grymt hungriga efteråt men hittade inget i närheten, så vi åkte till globen till en “grill på hörnet”. Sådan där mat man inte ätit på ett tag men den satt fint. Det var två sköna killar som hade stället, det var en väldigt välkomnande atmosfär.

image

Mätt blev man och det rätt länge så middagen blev en lite lättare variant.

image

Nu är jag jävligt trött och om Lucy gör som i natt och i kväll så kommer det inte bli mycket sömn ? vet inte vad hon är i för period men vaknar ofta gör hon ❤

image

This entry was posted in Vardag.