Morgonstund har guld i mun ✨

Typ. Det är jättefint ute, klockan är bara halv tio och jag har gått en promenad med Oliwia och nu är vi i rastgården och hon skuttar omkring.

image

image

Tidigare i morse var kanske inte lika guldkantad. Lucy vaknade väl runt halv sex någon gång och jag tog in henne till vår säng för jag hade inte någon lust att gå upp då och Jocke hade väl inte ens vaknat tror jag. Problemet är ju att Lucy ligger och dunkar i väggen så mycket så ingen av oss kan sova så jag la henne mellan oss istället. Jag somnade jättebra men då hade Lucy tydligen sparkat på Jocke istället för väggen så han somnade inte alls utan for upp som ett bi och åkte och köpte donken frukost. Så dåligt, så gott ? Han får iaf sova lite nu medan jag är ute med röjarna, men tydligen var inte Lucy så pigg ändå, somnade i vagnen rätt fort.

image

Att vara ute en fin morgon är verkligen en bra start på dagen, solen, fågelkvittret, lugnet innan allt kommer igång. Ibland önskar man verkligen att man bodde på landet.

This entry was posted in Vardag.