Sherlock och feber

Lucy fick feber ändå av vaccinationen i går. 38 grader har hon haft i dag och har varit lite trött och ledsen, men det var ändå kul att leka med de nya leksakerna.

image

Det är lite påfrestande när hon är så kinkig men det är ju förståeligt med febern och hon har varit väldigt gosig också. När hon har fått leka själv har hon lagt upp leksakerna på sängen där jag satt, måste ju visa vad fina de är!
image

Jag har helt fastnat för Sherlock Holmes som Jocke fick med hans x-box, jag har löst tre cases nu på två-tre dagar och börjar bli lite trött i huvudet men man fastnar verkligen i det 😀 Lite för linjär värld dock för att inte störa sig på det, men det är ju inte så väsentligt för storyn så det gör egentligen inget.

image

Man får sno sina stunder, men Lucy är faktiskt rätt bra på att leka själv oftast om man sitter i vardagsrummet där hon har tillgång till alla sina saker.

Redan fredag i morgon, en helg utan planer, vad är det här? 😮 Får se vad vi hittar på. Nu har jag en liten gofis som gnuggar ögonen så det är nog dags för välling och sussa.

Här är en till gofis som fick ett ben med oxkött i dag.

image

This entry was posted in Lucy.