Ur och skur

Känts lite som ur och skur verksamhet här hemma. Jag har varit ute i snöregn (april försöker jävlas in i det sista), vind, grått, och lite sol emellanåt. Lucy har varit i lekparken och i en skogsdunge där Oliwia fått springa och i rastgården, men där började hon stoppa stenar i munnen så det blev att sitta i vagnen och hålla kopplet istället.

image

image

image

Jag försökte göra kottdjur som när man var liten men det blev en kottalien istället som Lucy ryckte benen på.

image

Hon är typ omöjlig att ha lös inne, skulle ha koppel eller något. Rycker hon inte sladdar eller trycker på och av x-boxen så leker hon i mat- och vattenskålarna, så det är jätteskönt att det är bra uteväder nu. Hon fick faktiskt ett par varmare skor nu, det blir lite kallt när hon sitter länge, de är lite för stora dock, det var storleken över hennes som fanns kvar på rean haha.

image

I tisdags fick jag jobba med småbarn för första gången! Och ja, jag har väl upptäckt att andras ungar var roligare när man inte själv hade en. Nu kommer jag inte jobba på ett par veckor som det ser ut, jag hoppas att värmen kommer nu så att jag kan sola lite när man är ute.

I morgon ska vi till Linköping på eftermiddagen och träffa Teresa och Leon! Hihi det ska bli kul, honom har man inte sett på ett år drygt.

Nu är man lite trött, men det fixar kanske lite kaffe ☕

This entry was posted in Vardag.