Linköping!

På väg hem efter en lång fullspäckad dag i Linköping! Vi åkte i morse och JAG körde!!! Det var sjukt nervöst men efter ett tag fick jag in det och körde om bra också, men inne i Linköping var det läskigare. Jag har svårt för rondeller, vilken fil man ska ligga i, eller jag vet vilken men att lyckas få rätt samtidigt som man tänker på allt annat i praktiken är svårare. Det kommer ju med vana dock, att köra på motorväg var riktigt kul. Nu är det Jocke som får köra hem dock, iaf halvvägs.

image

Först så åkte vi till Sasha och träffade Oliwias ena brorsa Ossian, gud vad de är lika! Kroppsspråket, ljuden, blicken, så jävla söta ❤ Det var jättemysigt och Oliwia blev superglad. Lucy var också nöjd som fick leka med fjärrkontrollen, det får hon inte göra hemma!

image

image

image

Efter lunch var det dags att bege sig vidare och vi körde genom Linköping till Teresa och Leon.

image

Vi åkte bil i lekparken och gungade lite innan Leon visade sina leksaker hemma.

image

image

Jocke var även en helt okej körbana.

image

Lucy somnade så fort vi började åka och själv börjar man också bli trött. Det blev ingen brasa men en väldigt mysig valborg ? och hallå, sol på valborg! ?