Lite god karma

En ung man kom fram och förklarade att han tappat sin telefon och bad om att få låna min och ringa en vän. Då killen såg pålitlig ut så sa jag ja men tyvärr svarade ingen som han ringde. En av dem ringde dock upp sedan och jag fick veta letarens namn och ropade på han över halva lekparken så att han fick prata med sin vän. Tyvärr gick det av någon anledning inte att spåra telefonen men jag gav en halvtimme av min dag till att hjälpa så gott jag kunde och jag hoppas han hittar sin iphone som ser precis likadan ut som alla andras, jag hoppas en ärlig själ hittar den annars. Det var min goda gärning för dagen.

image

Det är ganska varmt och solen tittar fram ibland. Jag sov en timme under tiden Lucy sov och sedan tog jag henne till lekparken där vi mötte killen som tappat telefonen. Halv sju var jag uppe i morse, det var ett tag sedan jag var uppe så tidigt nu, vad mycket tid det fanns helt plötsligt. Jag har dock haft strul med magkatarren i dag och Jocke migrän, jag undrar om det är efterdyningar från fredagskvällen.

Livet rullar på så som det gör, i morgon ska jag göra intagningsprov till utbildningen jag sökt till i höst, bara att hålla tummarna. I slutet på juni skulle besked komma så då blir det antingen att kolla på listan över litteraturen jag behöver eller söka jobb till hösten. Oavsett så kommer det bli spännande att gå tillbaka till ett liv där jag inte är föräldraledig. Det känns både glädjande och ledsamt, det känns skönt att komma igång med något igen, jag blir så frustrerad av att vara hemma så mycket, och samtidigt känns det tråkigt att den här tiden är över, en fas i livet som nått sitt slut. Någon annan kommer vara med min älskling under dagarna, det känns inte helt okej, jag hoppas förskolan är bra. 

image

This entry was posted in Vardag.