Work work

När man jobbar mer än en dag i veckan med nya barn kommer förkylningen som brev på posten. Täpptheten kom under dagen och nu på kvällen började halsen göra ont, tröttheten är en jag inte känt på länge. Bortsett från det har det varit en bra vecka. Jag saknar Lucy men det har även varit skönt att komma iväg, och jag har haft tur med förskolor. Första dagen var jag på den jag gillade från förra veckan och från onsdag till i morgon ska jag vara på en annan som jag också tycker är jättebra och den ligger vid gärdet, tar bara 40 minuter ungefär dörr till dörr. Så det känns bra, de ville även ha tillbaka mig en dag i juni så då får jag in en dag där också, annars brukar det vara lite tunt med jobb i juni sa de på lärarförmedlarna.

image

Det var så fint i tisdags, synd att himlen fick lust att falla ner i flytande form resten av veckan. Snart är det helg och då ska jag sova och ta det lugnt och gosa med Lucy, sedan är det jobb nästa måndag och tisdag och sedan är det ledigt ett tag.

Jocke hade gjort fajitas till middag, “mild” sa han, jag vet inte det jag, min mun brann sönder. Gott var det ändå.

image

Jag ska försöka komma i säng relativt tidigt, men nu ska jag dricka te och hoppas att det här halsonda inte håller i sig.

This entry was posted in Vardag.