I gräset det gröna

DSC_0329

Jag tänkte så här i dag att, det är ändå rätt skönt ute så jag går ut och sätter mig så att Lucy får leka ute på gräsmattan lite. Ja. Det var väl inte lika kul som jag tänkt att hon skulle tycka att det var, men det var iaf roligt att krypa efter Oliwia när hon gick runt och nosade. Hon kan förresten stå. På riktigt, helt och hållet, jättestadigt. Hon blev arg nu på kvällen innan läggdags för att jag behövde sätta ner henne efter att vi duschat. Hon satte sig inte på rumpan när jag satte ner henne utan tog emot med fötterna (vilket hon gör ibland och sedan går ner på huk och sätter sig på rumpan) och hon var så arg så hon glömde att jag inte höll i henne och jag och Jocke bara tittade på henne och sa wtf, för hon bara stod rakt upp och ner och skrek utan antydan på att sätta sig överhuvudtaget. Jag bad henne komma till mig och hon började ta ett vacklande steg men det var vingligt och jag tog emot henne, sedan fick hon mys och välling och nu sover hon. Men hon stod! Hon behövde bara bli lite arg så hon spände benen lite och fokuserade på något annat än att hon inte höll i sig. Haha.

 

Snapchat-743881406841226926

I morgon ska jag ta Lucy och Oliwia och åka med mamma och pappa och Lina ut i skogen till fäboden. Tyvärr ska det regna men det kan ju ändras, det har stått både sol och regn senaste dagarna så vi får se. Det ska bli skönt iaf att få lite skogsluft, det är bara synd att Jocke inte har semester, men den kommer.

Jag insåg ju i dag också att jag måste börja jobba i augusti. Det känns jättekonstigt. Jag har kollat lite på arbetsförmedlingen men jag kommer jobba via vikariepoolen tills att något jag hellre vill ha dyker upp och jag får det. Vi måste sitta och planera lite och göra ett schema för Lucys tider, det har legat i framtiden hela tiden men det börjar närma sig nu. Tänk att hon har blivit så stor, och att jag har varit hemma så länge, ca 1,5 år i augusti, det är galet. Det är spännande också, det är ett helt annat liv som väntar, jag bara hoppas att jag hittar något jobb som jag trivs med.

This entry was posted in Vardag.