Sista november, första advent!

Sent omsider så blev det ett adventsfika, får se till att köpa en mortel så att jag kan krossa saffranen vi har och faktiskt BAKA lussebullar! Nybakade lussebullar är ju bara så mmmmm! för att inte tala om degen, hehe…

Jag sörjde lite först då jag inte kan dricka någon riktig glögg i år och alla alkoholfria jag smakat har då bara smakat varm saft (bleh), MEN, jag har hittat ett märke som gör riktigt god alkoholfri glögg!
Saturnus heter det och de skänker även 1 krona / flaska till välgörenhet 🙂 och den smakar riktig glögg, min jul är räddad :*

 

2014-11-30_22.03.36

 

 

Perfekt till Annas pepparkakor, några andra pepparkakor går inte, jag vet inte vad denna Anna gjorde för att få dem så goda men de är fan godare än alla andra pepparkakor !

 

2014-11-30_23.27.10

 

This entry was posted in Vardag.