?

Klockan är två på natten, snart halv tre faktiskt. Det är inte ofta man är uppe så här sent numera. Jag är trött som satan och jag hoppas Lucy sover länge i morgon för det vill jag göra. Vi har varit på middag hos Sara och Charlie och Lucy kämpade på till halv elva då hon slocknade i min famn. 

Det var gott och mysigt och Oliwia blev som vanligt lycklig över att få träffa sin bästa vän Innis. 

Lika barn leka bäst? ❤
I går gjorde jag min första golfrunda och sedan köpte jag mitt första golfset! Så nu ska jag lära mig slå ordentligt, i morgon blir det övning! 


Jag är som sagt riktigt jävla trött nu. Jag körde något psykologiskt skräck pusselspel på Vive VR och kan ju erkänna att jag var löjligt rädd, fy helvete, men det var kul! Tyvärr fastnade jag på en grej, eller tur, annars hade vi nog inte kommit hem. Vilket vi höll på att inte göra ändå. När vi tagit oss ner till tunnelbanan insåg vi att även fast det är juli och semester för oss så är det vardag, och nästa tunnelbana gick klockan fem. Vi fick ta taxi hem, så hem kom vi, snabbt och bekvämt dessutom, och nu jädrar ska jag sova. 

This entry was posted in Vardag.