Tjohej 

En vecka på förskolan och Lucy är förkyld. Inte ett dugg oväntat, som tur är har hon inte feber. Jag hade planer i dag men fick vara hemma och torka snor istället, men jag tror hon orkar vara på förskolan i morgon, de stänger iaf tidigare så det blir inte riktigt lika lång dag som det kommer bli. 

Vi har varit i lekparken lite grann och lyckades få en gunga, de är typ aldrig lediga!

Annars i helgen har vi sett på tv och varit på golfbanan. I dag på eftermiddagen var vi på dåligt humör båda två, det är inte lätt att varken vara liten och förkyld eller att ta hand om en som är liten och förkyld. Hoppas hon blir frisk snart ❤ men vi räknar med en del vab i höst.

En riktig goskit är hon ju, det känns spännande att hon ska vara på förskolan i morgon och båda jobba! Nu är det på riktigt. 

This entry was posted in Lucy.