Vardag 

Det känns overkligt och ändå så naturligt. Att lämna Lucy på förskolan och sedan ta tunnelbanan till jobbet. En del av mig ville säga nej till uppdraget i morse och gå tillbaka och hämta henne, vara hemma och skjuta upp vardagen en dag till. Men den är här, börjar i dag och slutar inte. Nu är Lucy ett förskolebarn, sedan kommer hon att bli skolbarn och våra dagar hemma är slut utom vid helg och lov. Det är läskigt men spännande, jag trodde inte jag gillade förändring men det här känns bra. Nytt. 

Dock är det jävligt segt att jag inte gör något jag vill. Att jobba med olika barn på olika förskolor varje dag är rätt trist, men jag hoppas ju på att plugga få jobba med något jag känner är kul. Det behövs en annan miljö på jobbet nu med barn hemma känner jag. Dit jag är på väg nu. Jocke har hämtat Lucy och det hade gått jättebra i dag, men hon var jätteledsen när jag gick i morse.

Jag vet inte om jag är töntig som tycker att hon kan ha överdrag eller galonisar i sandlådan men det blir ju så smutsigt! Och fuktigt.

Hon har tydligen lärt sig klättra upp på tv-bänken nu upptäckte jag i morse, säkert något hon lärt sig från förskolan 😉

Sen satt hon bara där och förstod inte hur hon skulle komma ner ?

Måndag klar, tisdag onsdag torsdag fredag kvar.

This entry was posted in Lucy.