En bra dag och vab ✨

Jag hade en jättebra dag på jobbet i dag, slutade klockan tre och det var härliga barn och personal! Det kändes bra, får se vart jag hamnar i morgon. I går var jag hemma och vabade, i dag var det Jockes tur, så nu har det börjat, förskolebaciller. Lucy var så snorig i halsen att hon spydde två gånger i morse och tydligen har hon sovit mest hela dagen. Jag vet inte hur hon mår i morgon, vi känner oss väldigt orutinerade inom det här. Synd om henne är det iaf, lilla snuttan ❤

Jag hoppas hon kan gå dit på fredag iaf om det inte går i morgon så att hon inte blir borta så länge, man vill ju inte tappa det här med inskolningen. Hon hade lätt för det iaf, det är lämningen som är så jävla jobbig.

Hon fick följa med mig ut och kissa hunden när jag kom hem från jobbet, hon var väldigt mammig då såklart, jag har ju varit borta hela dagen. Hon går praktiskt taget nu, ibland kryper hon ändå, ibland vill hon hålla handen och det är lite vingligt, men hon vill och kan! Hon tog Oliwias koppel och ville hålla det själv ute, så himla bedårande. 

Sedan ville hon lägga sig klockan sex utan middag, bara dricka välling. Det är okej när man är sjuk, sova bort allt snor ❤

This entry was posted in Lucy.