Första dagen -igen 

Så i dag var det dags att börja förskolan igen. Det kändes jättebra! Det enda var att Lucy var ledsnare än jag räknat med, men det är klart det är tufft att börja om igen, det blir kanske mer oroligt och så vet hon kanske vad som är på gång, att jag kommer att lämna henne. Men hon sov! Det gick när jag gick ut och en personal satte sig vid henne, för Lucy är det mamma=inte sova. 

Hon tyckte det var jättekul i sandlådan, och så hittade hon en sopborste och något slags lekhus som också var toppen. Inne tittade hon i böcker, “pratade i telefon” med en legobit och lekte med bilar.

Personalen tycker jag verkar toppen och det känns som en fin barngrupp, så bara Lucy hittar sin trygghet så kommer det nog bli asbra! Det ska bli kul att gå dit i morgon igen. 

This entry was posted in Lucy.