Höst ???

I dag var en riktigt fin höstdag! Skön luft, lagom temperatur och vindstilla, perfekt. 

Vi var i Hellasgården och myste i dag. Jocke testade spåren på sin nya cykel och jag och Lucy njöt av dagen vid vattnet med pannkakor (och kaffe för mig).

Efter vi ätit och utforskat klart så gick vi en liten bit och mötte upp Jocke. Tillsammans så satte vi oss på ännu ett ställe vid sjön och rastade lite till.

Vid bilen när vi skulle hem lyckades jag bli stucken av troligtvis en bålgeting då den var enorm, och jag som aldrig blivit stuckit av en geting någon gång (utom eventuellt när jag var liten som jag inte minns) höll på svimma för att det gjorde så satans ont! Vi stannade förbi mamma och pappa som bor nära Hellas och jag fick allergitablett för svullnaden, alvedon för smärtan och saft för att få upp blodsockret lite haha. 

Nu är vi hemma och det börjar bli middagstid. I går var vi borta på Värmdö och hälsade på Kajsa och Viktor, det har varit en toppenhelg. Snart kommer Oliwia hem också från sitt äventyr i fjällen. 

This entry was posted in Vardag.