Härliga höst

Hösten är fin, med alla färger och friska luft. Det är trist när allt är grått men i dag har solen lyst upp allt orange och rött! 

Lucy är riktigt trotsig nu, men stunderna hon inte prövar tålamodet så är hon jättemysig. Som när vi lekte tittut i dag i hennes säng, och var i lekparken.

Det var perfekt att vara där vid åtta på morgonen, vi var helt ensamma! 

Jocke är på väg hem från Järvsö nu, i dag var säsongens sista cykling. Snart kommer det väl snö, förhoppningsvis får vi lite här i Stockholm också och inte bara slask och regn.

I morgon och på tisdag ska Lucy vara på förskolan, sedan får hon ha höstlov resten av veckan. De kommer vara på grann-förskolan den här veckan då de ska bygga på en våning på hennes. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det, jag gillar att det bara är tre avdelningar. Men jag är inte säker på om det ska bli fler barn eller hur de ska göra, vi har inte fått veta så mycket. Jag är väldigt nöjd med förksolan iaf och så länge Lucys avdelning blir oförändrad så är jag nöjd.

Vi hade glömt att klockan ställdes om i natt och undrade vad sjutton Lucy gjorde uppe halv sex när hon kom in till oss. Sedan kom det fram att i kroppen var ju klockan halv sju och det är runt då hon vaknar på vardagar nu, i går sov vi alla till halv nio, det var härligt! 
Nu är klockan fyra och det börjar skymma, det är mörka tider nu innan det vänder igen. 

This entry was posted in Vardag.