??

Som väntat så försvann snön och Stockholm blev slaskigt som vanligt. I några dagar hade vi iaf en riktig vinterkänsla med flera decimeter snö och jag hoppas den kommer tillbaka. Jag vill ju köpa en pulka till Lucy men i dag gick jag iväg och köpte fodrade regnvantar istället. Hon ser så ledsen ut när man hämtar henne och de är ute nu, det är blött och tråkigt och hon vill bara in, älsklingen. Hon tycker det är jättekul inne, hon säger knappt hejdå längre, tultar bara in och leker, det är jättekul. Oliwia pratar hon tydligen mycket om “Liva” säger hon, “åla liva” säger hon när hon vill hålla i kopplet. Bedårande unge.

Det känns jättebra att jobba lite i veckan nu, det är både spännande och lite jobbigt att jag inte vet vart jag ska förrän på morognen. Det är kul att se nya ställen men ibland kommer jag till något där jag inte trivs och ibland hamnar jag på ett ställe där jag kan tänka mig att jobba. I måndags var en sådan dag, jag var vid Stadion med 1-3 åringar och det var superkul och trevlig personal som jag klickade med. Då önskade jag att jag kunde komma dit varje gång jag jobbar. I tisdags däremot var jag i en livlig 3-5 årsgrupp i Hässelby och det var lite segt, även om personalen var trevlig. 

Jocke är hemma med feber, jag undrar om han fått influensa, han bara sover hela dagarna och brukar inte bli så här sjuk. Jag håller tummar och tår och tar pepparkorn och all vidskepelse och skrock som finns för att jag och Lucy ska hålla oss friska. Tvål och vatten och handsprit så här års är det bästa som finns, jag tänker inte bli sjuk! 

Dagarna går så fort så jag hinner knappt blinka. Om 1,5 timme ska jag hämta Lucy och Oliwia kommer få det skoj i kväll, hon ska få komma hem till Aida, röja runt lite, då blir hon glad. Hon behöver nog gå ut en sväng nu men hon och regn kommer inte överens, den hunden hatar att bli blöt.

Jocke har varit vaken i typ en timme snart så han somnar väl snart igen haha, och själv är jag faktiskt också trött, skönt att det är fredag.

This entry was posted in Vardag.