2 år + 20 månader

Grattis mig och Jocke som varit gifta i två år i dag, det firar vi med att vara hemma och sjuka. Jocke mår visserligen bättre men sover än, själv fick jag fruktansvärt ont i halsen i går kväll och jag hoppas att det inte blir värre. Lucy blir 20 månader i dag, 4 kvar tills hon blir 2 år, det är ju galet. Hon hostade och vaknade flera gånger första halvan av natten och sov till halv 8 i dag, jag håller tummarna för att hon också blir bättre och inte värre. Så det är våran måndag, men i går var jag iaf i lekparken med Lucy och hade en trevlig stund. 

Hon tycker det är kul att leka ute ändå, men inte så mycket på förskolan. Jag förstår det, det är många barn och stort, det blir inte alls samma trygghet som inne. 

Oliwia var trött när hon kom hem i lördags efter att ha haft sleepover hos Aida, hon sov hela kvällen och hade nog haft väldigt kul. I går var det fart igen.

Nu är jag också trött igen, ska kanske passa på att sova lite innan jag gör kaffe. 

This entry was posted in Vardag.