1 advent 

Man vet att det snart är jul när advent har börjat! Lite snö fick vi i dag t.o.m. Det blev paj och glögg hos mamma och pappa och Lucy fick leka med dockhuset. 

Innan fick Lina vara lite barnvakt och jag och Jocke såg Fantastic beasts and where to find them som var jättebra! Det var kul att se en film i Harry Potter världen igen, jag saknar de filmerna, det är ju inte samma sak att se dem igen. Vad jag hört ska det komma fler så jag hoppas det!

Själv ska jag skriva kontrakt i morgon! Jag har fått ett nytt jobb i reception på en vårdcentral i Solna, det ska bli såå kul! Jag börjar i december och det ska bli jättespännande. 

Lucy hostar och snorar som vanligt, jag undrar om hon kommer bli frisk de närmsta två åren. I morgon blir det iaf förskola efter några dagar ledigt så det blir nog roligt för henne. Den 13e är det luciatåg, det ska bli så kul att se hennes första tåg! December ser ut att bli en bra månad. 

This entry was posted in Vardag.