Julafton ?

När julen kommer ska varenda unge vara glad 

 

 

Glad har vår dotter varit i dag, fast måltiderna blev konstiga och hon inte sov på dagen.

Hon fick ett babbalarna gosedjur (Diddi) och en babblarna bok, pussel, lego, och kläder, men favoriten var nog leksaksmobilen.

Hon gick t.o.m och la sig med telefonen och lyssnade på frasen jag spelat in innan hon somnade, utmattat efter en rolig händelserik dag.

Själv fick jag örhängen, parfym, presentkort, en klocka och ett doftljus.

Det var jättetrevligt hos Kajsa och Viktor på Värmdö, tyvärr så kunde inte mamma vara med då hon väntar på en operation av gallblåsan så vi åkte till sjukhuset efteråt och sa god jul och delade ut julklappar oss emellan. Det var ändå en mysig och fin jul om än lite annorlunda. Nästa år hoppas jag alla är friska.

Nu är julaftonen över för detta år, jag och Joakim har tagit en old fashioned och nu börjar det kännas dags för att sova. Jag hoppas jag får lite sovmorgon i morgon, två dagar ledigt nu innan några dagars jobb innan en vecka ledigt.

God Jul

This entry was posted in Vardag.