Nu är det slut på jul 

Julsakerna är redan nedpackade och om en vecka tar året slut. Innan dess ska jag jobba tre dagar så i morgon blir det en tidig morgon men det ska bli kul att jobba iaf. 

Lucy har varit rolig här hemma, tjutit av glädje över babblarna och springer och hämtar sin Dadda och Diddi när de kommer upp i boken. Vi öppnade legot i dag också, en liten bondgård, den var uppskattad! 

Jag vet inte varför vi kom på idén att åka till Mall of Scandinavia i dag när rean börjat men det gjorde vi och fick stå i kö till garaget. Jag fick inte lämna tillbaka tröjan heller som jag skulle returnera då de tydligen inte tog emot returer just i dag pga folkmängden… Så det var ju lagom drygt, men jag kunde ändra storlek på klockan iaf, den är jag superglad över! Allt jag fick är jättefint och äntligen kan jag lukta gott igen också tack vare parfymen från mamma och pappa. 

När vi skulle åka dit och hämtade vagnen i vagnrummet så tog Lucy ut den själv, hon är så stor och ordningsam fast hon är så liten ❤ 

Hon har även lärt sig sätta på sina stövlar själv och klampar in med dem och säger stolt “Titta!” och hon är ju stolt och glad och duktig och måste samtidigt lära sig att skor har man inte inomhus, det blir jättesmutsigt, speciellt när hon gärna klättrar upp i soffan och sängen med dem ? numera kan man vakna av en stövel i ansiktet haha.

Baksidan på min mobil pajade i dag också så jag fick köpa ett skal, det är nackdelen med Xperia och fördelen med iPhone, det finns typ inga skal till min medan iPhone har typ en miljard. Jag har iaf ett och slipper göra illa mig på vasst trasigt glas tills den antingen blir lagad eller jag köper en ny. Det blir nog ingen compact nästa gång, jag börjar känna att det vore skönt med en lite större yta.
 
Den där ångesten över att sova för få timmar börjar komma och hur kul jobbet än är är det en pina att komma ur sängen, men det känns bättre när man väl är uppe och iväg. Jag hoppas det går bra i morgon! 

This entry was posted in Vardag.