Över tröskeln 

Snart lämnar vi 2016. Jag har bara bra känslor om 2017, händer inget totalt oväntat så tror jag det kommer bli ett magnifikt år. På måndag ska jag damma av det hälsosamma livet igen som blivit vilandes på hyllan för många månader. Innan dess ska vi skåla och välkomna det nya året.

Vi var i Haga i dag och Joakim cyklade och jag gick med Lucy och Oliwia. Det var inte så kul väder men skönt ändå att komma ut lite. Jag snubblade över Haga slottsgrund som jag inte sett innan när vi varit i Hagaparken. Jag tycker det är rätt häftigt med ruiner, att något så gammalt finns kvar. 

Till middag gjorde vi hemmagjord pizza och jag hade glömt hur gott det var. Det är verkligen skillnad att göra allt själv, deg, tomatsås, fyllning. Vi har både riven parmesan och mozarellabitar på, det blir så gott! Det tar inte så lång tid ändå och är lätta recept, men väldigt bra. 

Vi har börjat kolla på serien Black mirror och Netflix gjorde ett bra jobb, den är annorlunda och bra. 

24 timmar kvar av året, dags att sova bort några av dem. 

This entry was posted in Vardag.