Lite variation 

Så, nu är jag tillbaka här på min hemsida. Jocke lärde mig lite CSS i dag och jag har bytt färger på hemsidan, det var kul att hålla på lite med det, men shit vad svårt det verkar att lära sig allt om man jobbar med sådant. Fint tycker jag iaf att det blev.
  
Nya bilen från David är jätterolig (och låter förjävligt mycket och högt), men den är kul faktiskt, det var roligt att den är radiostyrd, så den lekte jag och Lucy med i dag. 

Fundersam-minen ??

Hon sov inte mer än typ tio minuter i dag på dagen så det var lite tjafsigt på eftermiddagen när hon var trött och sur men vägrade sova, eller leka. Sedan var hon jättesöt i sina fleecekläder med vällingen när vi åkte i väg sent och köpte mat. Hon somnade i bilen och vaknade sedan och smakade lite Pad Thai innan hon la sig. Det är nästan ett måste att åka förbi Thai wokstugan om man är i Solna, den godaste Pad Thaien jag ätit (jag gillar ju inte starkt så ber om utan chili) och det är mycket mat!

Vi är fortfarande mätta men har faktiskt köpt ostbågar (upptäckte nyss att Estrellas faktiskt är godare än OLWs, de smakar mer) så det får allt gå ner några bågar till Woman in black 2 som vi ska se nu. 

This entry was posted in Vardag.