Myslördag

Det visade sig att vi hade sett Woman in black 2 så vi såg Indiana Jones istället. Pinsamt nog har jag inte sett dem innan och de är ju faktiskt rikigt bra ? två stycken har jag sett nu iaf och helt plötsligt förstår jag alla “Kalimaaa”  referenser, pling så ramlade poletten ner liksom.

 

Lucy slängde oss tillbaka till bebisstadie delux i natt när hon inte tänkte sova utan tokskrek i typ en halvtimme innan vi halv fyra på morognen bar in hennes madrass och la den på golvet nedanför vår säng. Vi sov hela förmiddagen i dag.
Efter sin sömn har hon iaf varit superglad och hon sprang runt med sin mössa och sa “Titta! titta!” så stolt.
Hon har börjat med en två-ordsmening nu, “Mamma titta!” och mamma kan vara både mamma och pappa. Jag vet inte varför hon börjat säga mamma till båda två, hon vet vem pappa är när man säger pappa men själv säger hon mamma till båda. Rolig är hon iaf, nu håller hon på försöka vika Jockes tröja som ligger i sängen, och nyss skulle hon ge kaninen vatten. Det var ju omtänksamt, bara det att kaninen är av tyg och bomull och blev bara blöt.
Det är även en sådan där dag då man verkligen måste gå och handla för att allting är tomt och man verkligen inte känner för det. Det är inte lika kallt i dag iaf, minus tre och snö så det är ganska skönt ute, men jag är rätt trött på vintern nu.


Nu bäddar Lucy ner kaninen och Bumblebear (Bild) med Jockes tröja, och jag undrar om hon behöver sova en stund, fast klockan är ju rätt mycket så hon kan nog vara vaken resten av dagen.
This entry was posted in Vardag.

One comment

Comments are closed.