En trasig kaka

Mina föräldrar kommer och passar Lucy i morgon medan jag, Jocke och David ska se Rogue one finally. Jag skulle baka en kladdkaka och skulle lägga över den försiktigt på en tallrik vilket resulterade i att yttre kanten föll ner och det i mitten satt kvar i formen, suck. Det var bara att göra en ny jävla kaka. Nu tänker jag låta den vara kvar i formen tills den ska ätas. 

Det blev kycklingben och klyftpotatis med zucchini och champinjoner till middag, det var ett tag sedan nu och det är så jävla gott. Jag älskar kyckling, det är lätt att bara sätta in i ugnen och är alltid gott. 

Lucy somnade framför tvn i soffan vid halv sex, så söt.

Sedan vakande hon och vi tittade på Bamse och tjuvstaden som gick på barnkanalen. Det var egentligen jag som tittade, jag skäms inte för att jag älskar Bamse, det är toppen. Speciellt den här nyare filmen som var lite modernare men åh vad jag tittade på Bamse hemma hos min farmor när jag var liten. Det fanns en vhs med några stycken som jag och Ronja satt och tittade på i soffan på övervåningen. Det var så mysigt att vara hos sina mor- och farföräldrar när man var liten. Det är ju såklart fortfarande kul att träffa dem men det är något speciellt med barndomsminnen. På farfars landställe fanns det en låda med plastdjur som jag brukade leka med, och vi spelade alltid Den försvunna diamanten. Hos mormor och morfar ibland när jag satt uppe och småsyrrorna lagt sig så kunde jag få sitta en stund med bara mamma och mormor framför tvn, och hade man tur kunde man få en After eight choklad. Det var spännande, då kände jag mig stor.

Jag har massa minnen från när jag var liten och spenderade somrarna i Söderhamn och Ljusdal, det tycker jag är kul. Jag undrar vad Lucy kommer ha för barndomsminnen, hur hennes sommarlov kommer se ut. 

This entry was posted in Vardag.