Barnfritt

När man är ute som småbarnsföräldrar; klockan är tio och sängen lockar så man känner sig nöjd för kvällen. 

Lucy sover hos mormor och morfar och jag och Jocke åt middag på Köttmästarn och gick sedan efter en god middag och en drink till Brasseriet . Där satt vi någon dryg timme tills vi kände oss nöjda med drinkarna och kvällen och begav oss hemåt. Nu har vi rastat en glad hund och det är dags att krypa ner under täcket och sova. Skönt ska det bli att inte bli väckt halv sex i morgon utan få sova, det behöver vi båda två. 

Jag vill inte kalla det kebab för det gör det inte rättvisa. Men kebaben på Köttmästarn var otroligt god, och min och Jockes mat såg så god ut att personerna bredvid kollade, frågade vad det var och beställde samma sak. Kyparen sa att det var hans favoriter också och det skulle inte förvåna mig om det var sant. Jocke tog “böff” med högrev och sidfläsk, till det naturligtvis en old fashioned . Jag hittade även en ny öl jag tyckte jättemycket om! Det kan nog vara min nya favoritöl, Hop Hound pale ale. 

På Brasseriet gjorde bartendern en specialare med baileys, rom och citron till mig (bad om något med baileys) och den var helt okej. 


Det var jättemysigt att få en utekväll med sin man, det känns såklart lite tomt utan lilla spralltjejen, men det behövs lite barnfritt ibland. I morgon ska vi hämta henne men först en god natts sömn för de här föräldrarna. 

This entry was posted in Vardag.